Video | Parcours preview crosscountry en downhill Lenzerheide

Mountainbike World Cup ronde 2

Ronde twee van de UCI Mountain Bike World Cup vindt plaats in het Zwitserse Lenzerheide en is het eerste dubbelevenement van 2023. Na de short track (XCC) wordt er vandaag om het hardst bergafwaarts gereden. Zondag volgen de crosscountry-wedstrijden bij de Elite Dames en Heren. We bekijken alvast het parcours voor de downhill van vanmiddag met Loïc Bruni en Cedric Gracia. Anneke Beerten (!) neemt je mee over het crosscountry-parcours.

Parcours preview UCI Mountain Bike World Cup downhill, Lenzerheide

Sinds Warner Brothers Discovery de regie in handen heeft van de UCI Mountainbike World Cup moeten we iets meer ons best doen om het te volgen én wennen aan nieuwe formats. Boehoe. Aan de andere kant is het ze totaal niet kwalijk te nemen dat ze nieuwe dingen proberen. Een POV van Loïc Bruni die het downhillparcours verkent is altijd interessant. Commentaar van Cedric Gracia is ook prima. Beelden dat Cedric een iPad vasthoudt als afwisseling op het rijden van Loïc? Mwah, dat had voor mij niet gehoeven… Niettemin, bekijk het parcours voor de downhill in Lenzerheide van vandaag zelf:


Hier nog de volledige GoPro zónder commentaar:

Parcours preview UCI Mountain Bike World Cup crosscountry, Lenzerheide

Anneke Beerten woont tegenwoordig in Bentonvile, Arkansas, én is inmiddels technisch coach van het Amerikaans nationaal junioren crosscountry-team. Ze neemt ons mee over het crosscountry-parcours in Lenzerheide:

Livestreams én TV-uitzendingen

Kijk voor een overzicht van de uitzendingen via livestreams én televisie in ons overzicht dat we eerdere deze week voor je maakte.

Bron: ucimtbworldseries.com

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments