Dit weekend: Redbull Hardline 2019 – Live!

Niet zomaar een achtertuin… en niet zomaar een afdaling…

Met het downhillseizoen achter de rug is het inmiddels een traditie om het seizoen in stijl af te sluiten in de achtertuin van de Athertons. Die familienaam staat al jaren synoniem voor ‘downhill’ en je kan dan ook verwachten dat hun achtertuin in de Dyfi Valley in Wales er niet ‘zomaar’ eentje is.

Voor de zesde keer op rij organiseren ze dit weekend een epische downhill: de RedBull Hardline. Je kan de verrichtingen van de genodigde racers vandaag en morgen live volgen via streams.

Het concept lijkt simpel: ‘We nodigen wat rijders uit voor een feestje en leggen een parcours aan dat nog wat stapjes verder gaat dat menig World Cup parcours. We zien wel hoever we komen.’ Vanaf de eerste editie wordt elke editie heftiger en uitdagender dan de vorige. Het is dus beslist niet simpel. Heb je daar geen beeld bij? Check dan parcourspreview met Gee Atherton en Rob Warner:

Livestreams op zaterdag en zondag

De kwalificatiewedstrijd vindt vanmiddag plaats en is live te volgen vanaf 15:00 uur. Morgen, zondag dus, kun je de finale eveneens vanaf 15:00 uur via de Livestream op Redbull.tv.

Posted in Nieuws, Video Vrijdag.

Reacties

avatar