Video Woensdag | Herinneringen, Zwitsers paradijs en gravelbiketrials

Fietsen: sportief en avontuurlijk. Goed voor lichaam én geest, want denk maar eens aan al die talloze toffe herinneringen die je hebt aan verschillende ritten. En zelfs al waren ze destijds niet tof, maar een kwestie van afzien en strijd met de elementen… met de tijd worden dat ook vooral toffe herinneringen. Wat dat betreft is de fiets écht erg universeel. En anders laat het maar een trialspecialist om de definitie van ‘universeel’ wat verder op te rekken.

Vivid

Eén van hun meest levendige herinneringen was een bikepacking trip in 2013. Toen met 26″ en zwaar overbepakt. In de korte film ‘Vivid’ maken Francesco D’Alessio en Giorgio Frattale eenzelfde trip, maar met meer geschikt materiaal, aldus sponsor Kona:

Switserland Paradise

Kilian Bron en zijn filmcrew ontdekken Zwitserland’s hoogste pieken in hun volle glorie. Maanden aan research, organiseren en filmen gingen vooraf aan “Switzerland Paradise”, het resultaat spreekt voor zich:

Universeel gereedschap

De gravelbike: dé anythingbike… Althans, in de handen van Pat Smage. De twaalfvoudig Amerikaans nationaalkampioen trials.

Geplaatst in Specials en getagd met , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments