Video vrijdag: challenge yourself

Ook in tijden zonder competitie kun je altijd de strijd met jezelf (of vrienden) aangaan. Niet dat ik aan wil moedigen dat je iedere zondagochtend op zoek naar Strava-records de andere recreanten van de trail moet blazen, maar met een beetje goede timing en mensen voorbereiden, kán er een hoop. En waarom zou je op de bank blijven hangen Netflixen als je ook erop uit kunt met de fiets?! Kom op, kijk nog even snel onderstaande video’s en spring op je fiets dit weekend. Ook jij kunt jezelf verbeteren, het enige wat ervoor nodig is, is wilskracht!

Payson McElveen daagde zichzelf uit door de White Rim trail in Utah als snelste te willen rijden. 100 miles in minder dan 6 uur, geheel zelfvoorzienend.


Jeroen van Eck probeert in Rhenen het oude parcoursrecord van Hansje Becking aan gort te rijden… Wél een tip vooraf: niet kijken als je net gegeten hebt!


Justin Kimmann en Niels Bensink hebben Harry Slinger (niet de zanger) ook ontdekt…!


Tomas Slavik en Barbara Benko kijken wat de Ghost Lector hardtail allemaal kan in de ‘stedelijke’ omgeving van Budapest.


En als bonus: De drie J’s! Jeffrey Hoogland, Justin Kimmann en Jeroen van Eck deden een aantal sprintwedstrijdjes op voormalige vliegbasis Soesterberg.


Bonus 2: The Athertons zijn weer in hun achtertuin aan het graven geweest… Misschien minder spectaculair dan RedBull Hardline, maar wel hele mooie beelden.

Geplaatst in Specials en getagd met .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments