28 februari tot en met 1 maart: Bike MOTION Utrecht

Volgende week vrijdag 28 februari gaan de deuren van de Utrechtse Jaarbeurshallen wederom open voor de Bike Motion Benelux. En óók dit jaar als onderdeel van een drieluik samen met de E-Bike Experience en de Fiets- en Wandelbeurs.

Je kan er vanaf vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart terecht voor de laatste nieuwtjes, waarbij het niet alleen bij kijken hoeft te blijven. Er zijn diverse indoor testparcoursen, voor zowel de mountainbike, racefiets én gravelbike.

Net als voorgaande jaren pakt de Bike Motion uit met het inmiddels klassieke concept van het ‘ambachtsplein’ waar diverse demonstraties worden gegeven. Van paintbrushing en wielenbouw tot het servicen van delicate onderdelen zoals voorvorken en achterdempers. Naast een sterke vertegenwoordiging van allerei toertochten, kun je inspiratie opdoen bij diverse lezingen over sportvoeding en training in het theater. In het vernieuwde Bike Motion Café kun je de ‘limited edition’ Bike Motion Kuitenbijter drinken; een dubbel bier van de Utrechtse brouwerij Oudaen. Een volledig overzicht van alle activiteiten vind je via deze link. Voor een overzicht van exposanten kun je hier terecht.

Net als de voorbije twee edities, vormt de Bike Motion een drieluik samen met de E-Bike Experience en de Fiets- en Wandelbeurs. Met één toegangsbewijs kan je bij alle drie de beurzen binnen. Zo vind je dus alles op het gebied van sportief fietsen, e-bikes, wandelen en reisbestemmingen onder één dak voor één prijs

Programma en entree

Openingstijden
Vrijdag 28 februari: 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 29 februari: 10:00 – 17:00 uur
Zondag 1 maart: 10:00 – 17:00 uur

Locatie
Jaarbeurs, Utrecht

Entreekaarten
Dagkaart online: €13,00
Dagkaart aan de kassa: €16,00
Avondticket* online: €6,50
Avondticket* aan de kassa: €7,50
NS combi ticket online: €26,00

*Avondticket: geeft alleen toegang tot Bike Motion op vrijdag 28 februari van 16:00 uur tot 21:00 uur.

Meer informatie en online ticketverkoop: www.bikemotionbenelux.nl

Geplaatst in Bike MOTION, Events, Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments