Cube Bike Experience XL in herhaling

Heb je de vorige gemist? Nu is je kans!

Ben je op zoek naar een nieuwe mountainbike? Wil je toch eens een full-suspension of zelfs een e-bike eens uitproberen?

In navolging van de Bike Experience XL die vorige maand plaatsvond komt Cube met drie nieuwe data waarop je een hele reeks Cube mountainbikes kunt testen. Net zoals bij de eedere editie vormt het uitgestrekte en uitdagende routenetwerk van de Utrechtse Heuvelrug het testparcours.

Volgens het persbericht:

Wat gaat er gebeuren?

Op 3 en 4 september en 23 oktober is het feest op de Utrechtse Heuvelrug van 10.00 uur tot 16.00 uur. CUBE brengt meer dan 50 CUBE test mountainbikes voor je naar het testparcours. Verschillende e-bikes, hardtails en volgeveerde mountainbikes staan voor je klaar om een rondje met je te fietsen.

Het CUBE TEAM is aanwezig om al je technische vragen te beantwoorden en zorgen dat de mountainbike juist wordt afgesteld. Zij leren je niet alleen hoe je het beste om kan gaan met de versnellingen maar ook hoe je de perfecte bochten maakt en de remmen op de juiste manier bedient.

Wat gebeurt er nog meer?

Wil je weten welke banden je, onder elke gewenste omstandigheid, het beste om je mountainbike kan leggen? Schwalbe is aanwezig om je meer uit te leggen over het nut van het gebruik van de verschillende binnen- en buitenbanden. Weet je wel je schoenmaat maar niet je zadelmaat? Dan is de SQlab zadelmeting iets voor jou. Met het juiste SQlabzadel is pijn voor altijd verleden tijd. Het merk biedt ook ergonomische grips en de juist inlegzooltjes voor een optimale krachtoverdracht zonder blessures.

Wil je je inschrijven voor de CUBE Bike Experience XL? Dat kan. Deelname kost 14,95. Hiervoor test je de hele dag de nieuwste CUBE modellen, serveren we je een lekkere lunch en kun je mountainbikeclinics volgen.

Iedereen mag deelnemen aan de CUBE Bike Experience XL. Denk aan je helm, deze is verplicht! Het is handig als je je eigen pedalen meeneemt.

INSCHRIJVEN CUBE BIKE EXPERIENCE XL

Meer informatie? http://www.cube.eu/nl/cubeworld/news/news-detail/article/cube-bike-experience-xl/

Cube_Bike_Experience_XL_najaar

Geplaatst in Nieuws en getagd met , .
Tags: ,
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments