Cube CMPT Kids Trailer: zowel fietstrailer als kinderbuggy

Dat Cube kinderfietsen maakt, was je misschien al wel bekend. Maar Cube heeft óók aandacht voor kinderen die nog niét zelf (lang) kunnen fietsen. Ze zetten nu namelijk de CMPT  Kids Trailer op de markt: een fietskar die tevens dienst doet als kinderbuggy.

Cube Kids Trailer CMPT met Jogger Kit als buggy

Als fietsende ouder je kind(eren) deel laten nemen in de lol van het fietsen en het buiten zijn klinkt heel leuk, maar de praktijk is vaak iets complexer. Je kroost óp de fiets meenemen – op jouw of een eigen fiets – is vaak niet erg handig. En bij het zelf fietsen is snel de afstand of het drukke verkeer een extra drempel. Een fietskar biedt dan vaak oplossing. Maar ja… goedkoop zijn die allerminst en je hebt de gang van je huis, of je schuur al vol staan met allerlei ‘kindervervoersmiddelen’. Een fietskar die dubbelt als kinderbuggy kan dan een uitkomst zijn. Méér functionaliteit in één ding. Dat is precies wat Cube met de CMPT Kids Trailer nu op de markt zet.

De trailer is gemaakt rond een veiligheidsframe, voorzien van twee verstelbaar zitjes. Beide zitjes zijn voorzien rugleuning en hoofdsteun die goed gevuld zijn voor het comfort. De hoofdsteun is voorzien van een uitsparing voor de helm, zodat je kinderen ook met helm op comfortabel kunnen zitten. Uiteraard zijn er gordels aan boord. De trailer rolt voor extra comfort op luchtbanden én heeft vering. De huif bestaat uit drie lagen, los van elkaar gebruikt kunnen worden: een insectenhoes van gaasstof, een zonnedak en een regenscherm. Achterin de kar vind je een bagageruimte van 70 liter .

Aan de achterzijde is er een bagagevak met een inhoud van 70 liter.

De voorzijde is uiteraard geheel te openen, maar ook dicht te doen met een gaasnet, een doorzichtig spatscherm of een zonnescherm, voor wanneer de kroost toe is een middagdutje.

De Cube CMPT Kids Trailer weegt 18 kg en komt voor € 699,95 standaard met een afneembare trekstang, een zwenkwiel zodat de trailer dubbelt als buggy, een vlag en een achterlamp. Mocht je de buggy ook offroad mee willen nemen tijdens een rondje joggen, dan is er ook nog de optionele Jogger Kit. Met het grotere voorwiel mét luchtband, is op snelheid offroad rennen en rollen een stuk gemakkelijker.

Cube Kids Trailer CMPT met Jogger Kit als buggy

Bron en meer info: www.cube.eu

Geplaatst in Nieuws.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments