Gravelbikers om input gevraagd: Fietssport / NTFU Gravel-enquête

Fietssport, het magazine van wielersportbond NTFU, doet een onderzoek naar gravelbiking. De NTFU is benieuwd naar wat voor type gravelbiker je bent en wat jij zo leuk vind aan gravelbiken. Of je het bijvoorbeeld combineert met wielrennen of mountainbiken. Of misschien wel beide. De vragenlijst bevat ook vragen over het merk en type van je gravelbike, maar gaat vooral in op hóe je gravelt. Plan je zelf routes, rijd je vooral toertochten? Waar rijd je het liefst. En hoe ver en hoe lang zijn je gravelritten?
Fietssport / NTFU Gravel enquete

Kun je iets winnen met deze Fietssport/NTFU gravel-enquête? Nee, niet in directe zin. Indirect echter wél. Wielersportbond NTFU behartigt namelijk de belangen van sportieve fietsers. En omdat zo goed mogelijk te kunnen doen, is het dus van belang te begrijpen wat de wensen van ‘de sportieve fieters’ zijn. En aangezien gravelbiken enorm in opkomst is, maar een veel breder spectrum beslaat dan racefietsen en mountainbiken, wil de NTFU méér input verzamelen om de wensen en behoeftes van gravelbikers in beeld te krijgen. Uiteindelijk geeft dat de wielerbond meer inzicht. Inzicht dat als basis kan dienen voor beleidsplannen voor de aangesloten verenigingen. Maar bijvoorbeeld ook voor overheidsinstanties en landeigenaren ten aanzien van faciliteiten (denk vooral aan toegankelijkheid van gebieden).

Het invullen van de enquête kost je hooguit 10 minuten. Je vind de enquête (op een externe website) via de onderstaande knop. De enquête loopt tot 31 maart.

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments