TransTirol BikeRallye 2022: Van Sankt Anton naar Livigno

Dwars door de Alpen op je mountainbike van 26 juni tot tot 2 juli 2022

Drie landen, vijf etappes, zes dagen en tot 8.300 hoogtemeters. Met je mountainbike van noord naar zuid door de Alpen, van het Tiroolse Sankt Anton naar het Noord-Italiaanse trailparadijs Livigno. Wie droomt daar niet van? Met de TransTirol BikeRallye 2022 – dit jaar gehouden van 26 juni tot 2 juli – kan je deze droom op je mountainbike verwezenlijken.

transtirol bikerallye

Met de TransTirol BikeRallye 2022 van het Tiroolse Sankt Anton via Ischgl en Nauders naar het Noord-Italiaanse Livgno.

Dwars door de Alpen met de TransTirol BikeRallye 2022

Op je mountainbike in vijf etappes dwars door de Alpen. Niet als wedstrijd, maar als toertocht. Je rijdt in kleine groepen van maximaal tien fietsers en een gids. Bagagevervoer wordt voor je geregeld, slapen doe je inmountainbikehotels langs de route. En aan het eind van de zesdaagse tocht worden jij en je fiets weer teruggebracht naar het startpunt. De route voert van het Tiroolse Sankt Anton via Ischgl en Nauders naar het Noord-Italiaanse trailwalhalla Livigno.

Zware en lichte routevariant: 8.300 of 5.650 hm’s

Over de totale lengte van 267 km moet je 8.300 hoogtemeters overwinnen. Althans, in de ‘Challenge’-variant voor ambitieuze mountainbikers. Er is namelijk ook een kortere en veel minder zware ‘Classic’-route, met 280 km en 5.650 hoogtemeters. En die is voor mountainbikers die genieten belangrijker vinden dan hoogtemeters verschalken en afzien. Die TransTirol BikeRallye is dus geschikt voor mountainbikers met verschillende niveaus.

transtirol bikerallye

Naast pittige beklimmingen staan er ook heel veel leuke afdalingen op het programma.

Van 26 juni tot 2 juli 2022

De TransTirol BikeRallye vindt plaats van 26 juni tot 2 juli 2022 en er zijn nog diverse plekken vrij. Check de website voor de verschillende arrangementen.

Meer info vind je op transtirol-bikerallye.com/en/

Als je dit ziet zou je toch willen dat het nu al zomer was?
Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments