Nieuw bikepark in Sauerland: Green Hill Bike Park

Openingsevenement 1-2 juli 2022

Talloze bikers uit ons land zitten vaak 3 á 4 uur in de auto op weg naar de oosterburen. Daar zoeken ze meer sensatie dan ze binnen onze landsgrenzen vinden. Maar vanaf juli kan je die reis inkorten. Zo’n 30 kilometer ten westen van Winterberg kan je dan namelijk terecht bij het nieuwste bikepark van Duitsland: het Green Hill Bike Park in Schmallenberg.

Green Hill Bike Park

Dat je voor een bikepark niet per se naar de Alpen móet, was talloze Nederlandse bikers wel bekend. Naast Willingen en Winterberg kun je in het Duitse Sauerland vanaf juli óók terecht in Schmallenberg bij het Green Hill Bike Park.

Green Hill Bike Park: 14 lijnen én lift!

Met maar liefst 14 lijnen zet het nieuwe Green Hill Bike Park in Schmallenberg, Sauerland, meteen hoog in om bikers te trekken. Van flowy trails om er in te komen tot dikke lijnen vol jumps, die als zwarte trails zijn gemarkeerd. Green Hill Bike Park zet zich bewust neer als een ‘zwaartekracht georiënteerd’ bikepark. Omhoog rijden hoeft dus niet, want het bikepark is voorzien van een lift!

Bikepark Green Hill Bike Park

Green Hill Bike Park

Open vanaf 1 juli

Op vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli vindt de opening plaats. En jij kan daar bij zijn. Voor een avondtoegang betaal je € 15. Wil je op zowel de vrijdag- als de zaterdagavond bij de opening zijn, dan betaal je € 20 voor een combipas. Dagpassen voor het bikepark kosten € 30 en een weekendpas € 65. Bij beide dagpassen zit € 2,50 statiegeld inbegrepen die je terugkrijgt al je het pasje weer inlevert.

Meer informatie over het openingsweekend: greenhill-bikepark.de

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
2 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Vibie
Vibie
6 maanden geleden

Dit zou wel eens het einde kunnen zijn van Winterberg. Green hill is in vrijwel alle opzichten superieur.

merijn
merijn
4 maanden geleden
Reply to  Vibie

of een goed moment voor winterberg om te verbeteren