Nieuwe koop- en verkoopsite: Findyourbike

Gespecialiseerde verkoopsite voor racefietsen, mountainbikes en e-bikes

Je kan nog altijd een briefje ophangen bij de supermarkt om te melden dat je een fiets te koop hebt… of dat je er een wilt kopen. Maar echt gericht adverteren is dat niet… Online kun je terecht op Marktplaats, diverse fora en Facebookgroepen. Maar er is sinds kort nóg een optie: Findyourbike.

Dit Nederlandse initiatief wil een meer gespecialiseerd online alternatief bieden.

Op Findyourbike vind je tweedehands racefietsen, mountainbikes en e-bikes van zowel particulieren als commerciële aanbieders, zoals bikeshops. Maar je kan er ook talloze nieuwe bikes vinden die (vooral) bikeshops aanbieden. Denk aan leuke dealtjes op overjarige modellen.

Naast complete bikes is er ook plaats voor onderdelen en accessoires. In alle gevallen kun je een veelvoud aan filteropties toepassen om je zoektocht te verfijnen. Het is precies op dit punt waar Findyourbike verder gaat én meer gespecialiseerd is dan fora en algemene verkoopsites als marktplaats.nl.

Ook op het vlak van communicatie tussen verkoper en koper, alsook bij de afhandeling van de verkoop, biedt de site toegespitste functionaliteit. Zo is er een chatmogelijkheid en kun je veilig betalen via verschillende opties.

Het rondstruinen, aanmelden, adverteren en kopen is gratis. Maar de extra functionaliteit komt wel met een prijs. De verkopende partij betaalt namelijk een commissie van 5% van de verkoopwaarde aan Findyourbike.

Bron en meer info: www.findyourbike.com

Geplaatst in Nieuws.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments