Zaterdag 17 oktober: Mountainbikemarathon Heerde

In maart van dit jaar zou in het Gelderse Heerde aan de noordkant van de Veluwe een mountainbikemarathon plaatsvinden. Vanwege de coronacrisis ging die niet door.

Al snel werd een nieuwe datum gepland en nu er weer wedstrijden georganiseerd mogen worden, is de nieuwe datum dan ook defintief.

Op zaterdag 17 oktober kunnen lange-afstandsrijders zich uitleven tijdens 80 of 120 km onvervalst pedaalduwen door het Zwolsche Bosch.

Mountainbike Marathon Oldebroek

Foto: Marco van Doorn.

Voor de tweede keer organiseert ATB Vereniging Oldebroek een marathon met start en finish op de motorcrossbaan van MSV-NOV in Heerde. Van daar uit vertrek je voor 2 of 3 ronden over een 40 km lang parcours door het Zwolse Bosch, dat zo’n 200 hoogtemeters per ronde telt. Ten opzichte van vorig jaar is het parcours aangepast, zo meldt de organisatie. Minder lange rechte stukken, méér singletracks.

Praktisch

De start van de wedstrijd van 120 kilometer is om 9.00 uur. De wedstrijd van 80 kilometer lengte start om 9.15 uur.

De inschrijving is inmiddels geopend, en wees er dan ook snel bij: er zijn maximaal 750 startplaatsen te vergeven. Voorinschrijven doe je online via deze link tot 14 oktober. De deelname kost je via de voorinschrijving € 22,50. Indien het maximaal aantal deelnemers op de dag van de wedstrijd nog niet bereikt is, dan kun je ter plaatse alsnog inschrijven. Je betaalt dan € 30,00.

Kijk voor meer informatie op de website van ATB Vereniging Oldebroek.

Geplaatst in Events, Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments