Video | Red Bull Beyond the line | Aflevering 4: Les Gets

Red Bulls talkshow over de UCI Mountainbike Wereldbeker 2023

Rob, Eliot en Emily kijken in de vierde aflevering van Beyond the line terug naar de wereldbeker in Les Gets, Frankrijk, iets meer dan een week geleden. Een klassiek wereldbekerweekend met zowel crosscountry- als downhillactie. In deze aflevering een kijk achter de schermen bij het Norco Factory Downhill-team en het Specialized Factory Racing Team, die met Victor Koretzky aan boord volop reden had voor feest. Verder een interview met Benoît Coulanges, die bij zijn thuiswedstrijd z’n eerste wereldbekeroverwinning bij de downhill behaalde.

Beyond the line – Aflevering 4: Les Gets

Red Bull stoomt lekker door met z’n talkshow Beyond the line. Met de world cup van Les Gets inmiddels een ruime week achter ons, kijken Rob Warner, Eliot Jackson en Emily Batty terug naar een doldwaas weekend met wedstrijden. En wie anders dan de Fransen die op eigen terrein domineerden?

In deze vierde aflevering zie je onder meer een interview met Benoît Coulanges. De Fransman die voor het eerst een wereldbeker downhill wint en dat in z’n eigen achtertuin. Verder krijg je een blik achter de schermen bij het Norco Factory Downhill-team. Oók het Specialized Factory Racing Team wordt gevolgd, waarbij ze volop reden hadden tot feest. Want Victor won niet alleen de short track (XCC) op vrijdagavond, maar ging óók met de winst aan de haal bij de crosscountrywedstrijd (XCO) op zondag.

Aflevering 4 van Beyond the line staat nu online is gratis te bekijken via onderstaande link (klik op de foto).

Red Bull Beyond The Line 2023 – Aflevering 4: Les Gets

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments