Video | Red Bull Beyond the line | Aflevering 5: Snowshoe

Red Bulls talkshow over de UCI Mountainbike Wereldbeker 2023

Rob Warner, Emily Batty en Eliot Jackson kijken in de vijfde aflevering van Red Bulls Beyond the Line talkshow terug naar de enerverende wedstrijden van de wereldbeker in Snowshoe van afgelopen weekend. Jolanda Neff en Oisin O’Callaghar vervoegen zich in de studio. Ook is er een interview met Enrique Avancini. De Braziliaan zwaaide in Snowshoe af na een lange wedstrijdcarrière vol ups en downs.

Beyond the line – Aflevering 5: Snowshoe

Het wereldbekerseizoen 2023 loopt komend weekend ten einde. In de opmaat naar die laatste wereldbeker in Mont Sainte Anne, Canada, werd er vorig weekend gereden in Snowshoe, Amerika. Het werd een weekend vol met spannende wedstrijden in alle categorieën. En hoewel sommigen al hun wereldbekertitel veilig konden stellen, is er in diverse categorieën nog volop mogelijk voor de échte finale in Canada. Rob, Eliot en Emily kijken uiteraard vooruit naar deze laatste wereldbekerronde van 2023 in Mont Sainte Anne.

Uiteraard is er in deze vijfde aflevering van Beyond the Line vooral aandacht voor de wedstrijden in Snowshoe én de atleten. Dat doen ze onder meer met Jolanda Neff die in Snowshoe zich zelf op het podium terugvond. Nou ja, terugvond; ze vocht er hard voor. Oók steekt ze de kritiek op het parcours van de Olympische Spelen in Parijs volgend jaar niet bepaald onder de bank. Downhill-Ier Oisin O’Callaghar komt ook langs in de studio, na zijn glorieuze overwinning bij de downhill op zaterdag. Verder is er een interview met Enrique Avancini. Snowshoe was voor hem zijn laatste wedstrijd als prof. En zoals vaker heeft hij het hart op de tong.

Aflevering 5 van Beyond the line staat nu online is gratis te bekijken via onderstaande link (klik op de foto).

Red Bull Beyond the Line 2023 Aflevering 5 – Snowshoe

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments