Video | Red Bull Beyond the line | Aflevering 2

Red Bull show over de UCI Mountainbike Wereldbeker 2023

Begin juli verrastte Red Bull velen met een nieuwe show rondom de UCI Mountain Bike World Cup. Rob Warner – voorheen dé stem bij de livestreams van het Oostenrijkse mediahuis – is de host. Hij wordt ondersteunt door Emily Batty en Eliot Jackson. ‘Beyond the Line’ is een talkshow met interviews en analyses van de wedstrijden tot nu toe. Inmiddels staat de tweede aflevering online. Deze keer aandacht voor de vernieuwde tech- & feed zones bij de wereldbekers en verregaande analyses van de wedstrijden in Andorra.

Beyond the line – Aflevering 2

In de nieuwe talkshow van Red Bull word je een blik gegeven achter de schermen van de wereldbeker mountainbike. Rob Warner ontvangt samen met Emily Batty en Eliot Jackson diverse gasten en analyseert de wedstrijden van de voorbije wereldbeker. En er is genoeg na te praten over de wedstrijden in Andorra.

In deze tweede aflevering van ‘Beyond the line’ wordt er onder meer ingegaan op de dramatische weersomstandigheden rondom de world up in Andorra. Ook komen Mona Mittenwallner en Nino Hoffman aan bod. Verder is er aandacht voor de historie van de plek van de voorbije wereldbeker. Pal Arinsal in Andorra staat al heel wat jaren met regelmaat op de kalender en het is een unieke plek die dankzij zijn hoogte zo zijn uitdagingen heeft. Ook volgt er een uitleg over de nieuwe opzet van de tech- and feedzones bij de crosscountrywedstrijden. Emily Batty maakt een studie van de verschillende lijnen en rijstijlen, en Loïc Bruni vervoegt zich digitaal bij de talkshow.

Aflevering 2 van Beyond the line staat nu online is gratis te bekijken via onderstaande link (klik op de foto).

Red Bull Beyond The Line 2023 – Aflevering 2

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments