Video | Red Bull Beyond the line | Aflevering 3: Loudenvielle

Red Bulls talkshow over de UCI Mountainbike Wereldbeker 2023

Red Bulls talkshow Beyond the line dendert door, met aflevering 3 waarin Rob Warner, Elliot Jackson én studiogast Rachel Atherton terugkijken naar de doldwaze wereldbeker downhill in Loudenvielle van vorige week. Er is onder meer aandacht voor hoe men een parcours verkent. Ook komt de Zwitserse, maar tegelijkertijd erg internationale crosscountry-wedstrijdserie ÖKK Bike Revolution aan bod.

Beyond the line – Aflevering 3

Of een lange talkshow een groot succes wordt, weten we niet, maar tot dusver zijn de afleveringen van Red Bulls talkshow rondom de wereldbeker beslist vermakelijk én informatief. Aflevering één liet even op zich wachten, maar aflevering twee volgende snel na de wereldbeker in Andorra. Nu, kort na Loudenvielle is aflevering drie online en lijkt Red Bull het tempo dus op te pakken met Beyond the lines. En ook over deze wedstrijd is genoeg om over na te praten. Dat doen Rob Warner en Elliot Jackson met niemand minder dan Rachel Atherton. Zij vervoegt zich bij Rob en Elliot in de studio.

In deze tweede aflevering niet alleen wedstrijdanalyses van de wereldbeker downhill in Loudenvielle, maar ook wat er vooraf gaat aan zo’n wedstrijd. Hoe bekijken rijders het parcours, de lijnen, wat delen ze… en wat niet? Verder is óók aandacht voor de Zwitserse crosscountry-wedstrijdserie ÖKK Bike Revolution. Een wedstrijdserie op wereldniveau, al is het alleen al om dat een groot deel van de wereldtop er aan mee doet.

Aflevering 3 van Beyond the line staat nu online is gratis te bekijken via onderstaande link (klik op de foto).

Red Bull Beyond The Line 2023 – Aflevering 3

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments