Video | Red Bull Beyond the line | Aflevering 6: Mont Sainte Anne

Red Bulls talkshow over de UCI Mountainbike Wereldbeker 2023

Met de wedstrijden in Mont Sainte Anne, Canada, afgelopen weekend, zit het wereldbekerseizoen 2023 er op. Rob Warner, Emily Batty en Eliot Jackson kijken in deze zesde én laatste aflevering van het seizoen terug naar de wedstrijden van afgelopen weekend. Dat doen ze met alle de vier overall winnaars van de wereldbeker bij de elite dames en elite heren crosscountry en downhill. Ook blikken Rob, Emily en Eliot terug naar het hele seizoen én hun eerste serie van Red Bull’s Beyond the line.

Beyond the line – Aflevering 6: Mont Saint Anne

Het wereldbekerseizoen 2023 zit er op. Alle titels zijn verdeeld na toch nog doldwaze wedstrijden bij zowel de downhill als crosscountry. Het bleef dan ook nog spannend tot op de finish. Rob, Emily en Eliot analyseren de wedstrijden. En uiteraard kijken ze ook terug naar het hele seizoen. Daarbij reiken ze diverse awards uit. Mountainbiken gaat vaak gepaard met flinke ups en flinke downs. Het team van Red Bull reikt daarom de comeback of the year award uit. Ook is er aandacht voor de nieuwkomer(s). Nieuwkomers die zich meteen lieten gelden. Ook atleten met andere bijzondere verhalen krijgen aandacht een eigen award. Studiogasten bij deze zesde en meteen laatste Beyond the line van 2023 zijn de vier wereldbeker winnaars Valentina Höll, Loïc Bruni, Puck Pieterse en Nino Schurter.

Aflevering 6 van Beyond the line staat nu online en je kunt deze finale-aflevering gratis bekijken via onderstaande link (klik op de foto).

Red Bull Beyond the Line 2023 – Aflevering 6 – Mountainbike World Cup Mont Sainte Anne

Nog volop sensatie: Red Bull Rampage en cyclocross

Met het eindigen van de UCI Mountain Bike World Cup 2023 is nog niet gedaan met de spanning op tweewielers. Komende vrijdag, de dertiende (…), is er nog de Red Bull Rampage, die je óók live kunt volgen. En uiteraard is het cyclocrossseizoen inmiddels op gang gekomen. Een groot deel van de wedstrijden zijn óók te volgen via televisie en livestreams.

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments