Zondag 7 november: Golden Gravel Series rondom Heeze

Op zondag 7 november organiseert Cartouche Events de Golden Gravel Series in het Noord-Brabantse Heeze. Hierbij heb je de keuze uit 100 en 200 kilometer aan (veelal) offroad-paadjes over onder meer de Strabrechtse Heide en langs de Belgische grens. De inschrijving is inmiddels geopend.

Golden Gravel Series Heeze

Het kan je niet ontgaan zijn: het is herfst. Het seizoen waarbij de natuur zich steeds meer van zijn grillige kant laat zien. Het is ook het seizoen waarin het groen verandert in talloze schakeringen rood, geel en goud. Samen met (nu nog) milde temperaturen ideaal weer om te biken, aldus de organisatie van de Golden Gravel Series. Zij ontvangen je graag op zondag 7 november in Heeze, Noord-Brabant, voor een tocht van 100 of 200 kilometer om van de mooie herfst – in al zijn facetten – te komen genieten op de gravelbike of mountainbike. Je doet hierbij onder meer de Strabrechtse Heide aan, maar ook kom je in gebieden van Noord-Limburg en brengt de route je langs de Belgische grens.

Route via gps

De lus van 200 kilometer bestaat uit het rijden van twee keer de lus van de 100 kilometer. Maar waar je de eerste lus tegen de wijzers van de klok in rijdt, gaat de tweede lus met de klok méé. “Eenzelfde lus dletsegrevoneget rijden levert een complete andere beleving op, zo zijn wij achter gekomen”, aldus de organisatie. De route(s) zijn niet uitgepijld. Je rijdt hem dus via een gps-apparaat.

 
Golden Gravel Series Heeze

De start en finish van de 100 en 200 kilometer is bij Tapperij De Zwaan in Heeze. Zowel vóór, tijdens als na de rit zal het je aan niets ontbreken. Er zijn verzorgingsposten voorzien waar je fruit, (sport)repen en koffie kunt krijgen. Na afloop staat er een (alcohol)vrij biertje en (veggie)burger voor je klaar bij de finish.

Starten bij deze editie van de Golden Gravel Series in Heeze kan tussen 8:00 uur en 09:30 uur. Deelnemen kost je € 25. Na inschrijving wordt je de gps-file van de route beschikbaar gesteld.

 

Overnachten bij hotel Kapellerput

Organisator Cartouche Events biedt je de mogelijkheid om op de nacht voorafgaande aan het evenement te slapen bij Hotel Kapellerput. Gelegen midden in het bos op 2 kilometer van de start en finish bij De Zwaan in Heeze is het hotel een perfecte uitvalsbasis om zondagochtend fris aan de start te verschijnen.

Meer informatie en inschrijfmogelijkheden: cartouche-events.nl/golden-gravel-series

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments