Mountainbikemarathon Heerde: verplaatst naar zaterdag 17 oktober

Afzien in Overijssel wegens corona verplaatst

Update

Wegens overduidelijke redenen gaat de Mountainbikemarathon in Heerde op zaterdag 28 maart niet door. De nieuwe datum is 17 oktober.

Bikers die graag lang op de pedalen duwen, kunnen op zaterdag 28 maart 17 oktober hun gram halen bij de mountainbikemarathon in Heerde, net ten zuiden van Zwolle. Je hebt de keuze uit 52 en 104 kilometer door het Zwolsche Bosch.

Mountainbike Marathon Oldebroek

Foto: Marco van Doorn.

Voor de tweede keer organiseert ATB Vereniging Oldebroek een marathon met start en finish op de motorcrossbaan van MSV-NOV in Heerde. Van daar uit vertrek je voor 2 of 4 ronden over een 25 km lang parcours door het Zwolse Bosch, dat 200 hoogtemeters per ronde telt. Ten opzichte van vorig jaar is het parcours aangepast, zo meldt de organisatie. Minder lange stukken, méér singletracks.

Mountainbike Marathon Oldebroek Route Overzicht

Praktisch

De start van de wedstrijd van 104 kilometer is Edit: naar verwachting om 9.00 uur. De wedstrijd van 52 kilometer lengte start om 9.15 uur. De inschrijving is inmiddels geopend, en doe je online via deze link. De inschrijving kost € 22,50 tijdens de voorinschrijving. Schrijf je je in op de dag van de wedstrijd, dan betaal je € 30,00.

Kijk voor meer informatie op de website van ATB Vereniging Oldebroek.

Geplaatst in Events, Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments