Video vrijdag: Hooked

De zon verschijnt aan de horizon als ik mijn laptop open klap. Een mooie herfstdag ligt in het verschiet, al moet ik eerst nog aan het werk. Het bos, de trails en mijn fiets wachten geduldig. De enige die rusteloos is, dat ben ik zelf. Ik wil naar buiten, fietsen, aan niets denken, alleen de inspanning voelen en adrenaline rush beleven.

De onderstaande video’s helpen me die drang nog even uit te stellen, maar vooral doen ze me weer beseffen hoezeer ik hooked aan deze sport ben. En jullie ook, anders was je niet hier. Hup, poets je fiets nog een keer, doe wat inspiratie op en ga fietsen!

Niek Kimmann kennen we als een van de beste BMX-ers ter wereld. Door het ontbreken van wedstrijden dit jaar, heeft hij zijn andere talenten ontwikkeld: de door hem gemaakte video van Niels Bensink is een juweeltje geworden!

Jill Kintner is ook nog altijd lekker bezig. Deze video van haar maakt mij vooral jaloers op het terrein waar ze rijdt!

Captain Slow, James May, is niet alleen in een auto langzaam… ook voor zijn fiets-afstel video’s moet je geen haast hebben.

Heb je nog ergens een Mercedes Sprinter, een afkortzaag en een zak geld staan? Misschien kom je dan de winter door met een projectje… Ter inspiratie hoe het kán worden.

Geplaatst in Specials en getagd met .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments