Signature Trails

Schladming: Flow-trail

Locals noemen het gewoon hun home-trail…

…maar voor vakantiegangers kan zulke trails het hoogtepunt van hun mountainbikevakantie zijn. Hotelorganisatie ‘Mountain Bike Holidays’ noemt ze simpelweg ‘signature trails’. Daarmee bedoelen ze ieder pad, dat zijn stempel drukt op een mountainbikegebied.

Bij elk van deze signature trails is een video gemaakt, 28 in totaal. Ze geven je een zeer goede indruk van de route, het terrein en het landschap. Maar ook van de cultuur en de mensen in de regio. Velozine brengt de komende maanden iedere week een nieuwe Signature Trail. Bekijk de video’s en ontdek, hoe je eerstvolgende mountainbiketrip naar de Alpen er misschien uit gaat zien…

Ride, collect, win

Ga op jacht naar de mooiste trails van de Alpen. Doe mee aan de Signature Trails Trophy en verzamel punten voor gratis goodies en het winnen van aantrekkelijke prijzen.

Wie Schladming nog kent van de ongekend moeilijke World Cup-afdaling, die moet zeker deze Oostenrijkse plaats nog eens bezoeken. Ze hebben in dit Oostenrijkse dorp inmiddels ook begrepen dat je met alleen hardcore downhillers de hotels en campings niet vol krijgt. Vanaf dit seizoen tref je er daarom een reeks compleet nieuwe trails aan. Zoals de nieuwe Flow-trail die vanaf de Reiteralm naar beneden kronkelt. En neem dat vooral letterlijk, want er zit geen recht stuk in. Terwijl de trail door z’n doordachte constructie voor bijna iedereen goed te doen is. Dus saai? Juist niet. Doordat je op de trail voor verschillende lijnen gekozen kan worden, met tables, kuipbochten pompsecties, hebben ook ervaren trail-rijders het hier super naar hun zin. En hoe je ook rijdt, het uitzicht over het Dachtsteinmassief krijg je bij deze trail cadeau. En als je een beetje warm gereden bent en zin hebt in een nieuwe uitdaging: de beruchte World Cup-afdaling ligt er nog steeds, dus leef je uit!

Single Trails Schladming

Geplaatst in Trails & Travel en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments