1 tot en met 4 oktober: Livestreams Crankworx Innsbruck 2020

Net als talloze andere evenementen, ontkwam het style-event Crankworx ook niet aan een grondige herschikking van de kalender.

Van de drie ronden ging vooralsnog alleen de eerste in Rotorua, Nieuw Zeeland door begin maart. De Canadese-editie verviel compleet en voor Europe bleef alleen de editie in Innsbruck over.

En die begint vandaag! Vanaf donderdag kun je diverse disciplines volgen via de livestreams van RedBull.tv.

Crankworx Innsbruck 2020

Het van oorsprong Canadese bike-evenement Crankworx heeft sinds 2004 z’n vleugels over de gehele wereld uitgeslagen. Het Canadese Whistler en Rotorua in Nieuw-Zeeland zijn al jaren vaste stops van dit enerverende, crankzinnige, evenement. En sinds 2017 behoort óók het Oostenrijkse Innsbruck in dit rijtje.

In de komende dagen zullen ’s werelds beste downhillers, slalommers, slopestylers en pumptrackers de strijd aan gaan om de eer, het prijzengeld én de befaamde titel ‘King/Queen of Crankworx’.

Livestreams

De meeste wedstrijden worden in het bike-park en de op de trails van de Innsbrucker ‘huisberg’ Muttereralm verreden, maar sommige onderdelen zullen ook in de stad zelf plaatsvinden. Redbull.tv zendt een aantal wedstrijden live uit. Je vind de livestreams via deze link.

Uitzendschema

Donderdag 1 oktober 2020
10:00 uur – Dual Slalom, Pro Finals
18:00 uur – Pump Track Challenge, Pro Finals

Vrijdag 2 oktober 2020
09:00 uur – Slopestyle, FInals
14:30 uur – Speed & Style, Pro Finals

Zondag 4 oktober 2020
13:30 uur – Downhill, Finals Pro Women & Pro Men

Bron en meer info: www.crankworx.com/innsbruck

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments