26 oktober: Testdag met Santa Cruz, Trek, Giant, Cannondale en Cervélo

Ten Tusscher, Het Hulsbeek, Oldenzaal

Op zaterdag 26 oktober organiseert de fietsenwinkel Ten Tusscher een mountainbike & gravel testdag in Oldenzaal. En het is niet bepaald het minste wat ze je voorschotelen…

Zo komt het namelijk maar eens per jaar voor dat je de mogelijkheid hebt om dikke Santa Cruz bikes te testen. Santa Cruz’ eigen demotruck doorkruist Europa het hele jaar door. Van Enduro World Series events en verschillende bikeparken tot wedstrijden als Pass’ Portes du Soleil en specifieke dealerevents. Komend weekend is zijn standplaats echter de parkeerplaats van het mountainbikeparcours Het Hulsbeek in Oldenzaal. Je kan op pad met vrijwel alles uit het programma van Santa Cruz, op de V10 downhiller na (!). Ze nemen een brede range aan framematen mee, dus er zit ongetwijfeld wat tussen dat passend is.

Ze worden vergezeld door een flinke batterij mountainbikes en gravelbikes van Giant, Cannondale, Trek en Cervelo. Waaronder Trek’s nieuwe Supercaliber, Giant’s fonkelnieuwe XtC Advanced hardtail, Cervelo’s Aspero gravelracer en Cannondale’s dikke e-mountainbike, de Moterra. Kijk voor een volledig overzicht van testbikes op de website van Ten Tuscher.

Je wordt vriendelijk verzocht je in te schrijven en een rijbewijs, paspoort of ander ID-bewijs mee te nemen, naast uiteraard een helm en je eigen pedale.

Wanneer en waar

Wanneer: Zaterdag 26 oktober, van 9:00 tot en met 16:00 uur

Waar: Parkeerplaats P4 van Het Hulsbeek, Oldenzaal

Meer informatie en inschrijfmogelijkheid: www.tentusscher.nl/mtbtestdag19

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments