Deze zomer: Kamu Gravel Series rondom Breda

Gravellen, koffie leuten en bier drinken

Bij Kamu Bikes & Coffee in Breda zijn ze – naast koffie (…) – fan van gravellen en dat delen ze graag met je. Net zoals dat ze graag de talloze offroad paadjes rondom Breda graag met je delen. Om die reden organiseren ze deze zomer in juli, augustus en septemer compleet verzorgde ééndaagse graveltochten.

De eerste van de serie kun je rijden in het weekend van 10 juli.

Kamu Gravel Series Breda

Samen met hun partners Komoot en Focus Bikes organiseert Kamu Bikes & Coffee de Kamu Gravel Series. Het startschot van de serie wordt gegeven op zaterdag 10 juli, waarbij je een route van circa 140 kilometer rijdt in de regio Breda op basis van een GPX-file. De route is dus niet uitgepijld. Kun je zaterdag de 10de niet, dan kun je ook op zondag 11 juli terecht bij Kamu voor hetzelfde rondje. Van de 140 kilometers zijn er circa 100 onverhard, waarbij je van alles tegenkomt: van karrensporen en gravelpaden tot de mooiste singletracks.

Starten doe je bij Kamu Bikes & Coffee voor de deur in Breda. Daar vertrek je uiteraard niet zonder een flinke dosis cafeïne en een ontbijt. Voor vertrek wordt je nog wat repen toegestopt voor onderweg. “Halverwege geen lullige stop met een paar halve bananen, maar een lekker broodje en drankje op een leuk terras op een unieke locatie in België,” aldus het persbericht. Na 140 km gravelen kun je een fris biertje verwachten en staat er een goodiebag voor je klaar. Voeg zelf worstenbroodjes toe voor een volledige Brabantse gravelexperience, of zoals wij ze dat in Brabant zeggen: gewôn ekkes un stukse fietse.

Starten doe je op tussen 08:00 en 11:30 uur bij Kamu in Breda. Deelname kost € 32,50.

Meer informatie en inschrijven doe je via: eventbrite.nl/e/tickets-kamu-gravel-series-1-158158719989

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments