European Outdoor Film Tour oktober

Ga je te buiten aan buiten en win!

Buiten beats binnen, dát zul jij als biker begrijpen. Maar als er één dag is om naar binnen te gaan, dan is dat de dag dat de jaarlijkse European Outdoor Film Tour bij jou in de buurt is. Heel oktober trekt de voorstelling door het land. Tijdens de voorstelling kun je je twee uur lang te buiten gaan aan de mooiste outdoorfilms. Mountainbikers, Alpinisten, eenzame Himalaya-kruisers: you name it, je gaat ze tegenkomen. Er zijn nog kaarten voor diverse data en plaatsen. Sterker nog: je kunt er twee winnen voor een voorstelling naar keuze!

Kaartjes winnen?

Jij kan twee kaarten winnen voor een voorstelling naar keuze. Hoe? Tja, outdoor betekent buiten… dus toon ons onder de Facebookpost van dit artikel op onze Facebookpagina een recente foto waarop je je te buiten gaat aan… buiten! Wees creatief, en wellicht win jij die twee kaartjes! Insturen kan tot dinsdag 15 oktober 19:00 uur. Kort na de eindtijd maken we de winnende inzending bekend.

Hoog in de lucht en toch met beide benen op de grond: Down to Earth

Kaartjes kopen?

In de periode van 11 tot en met 30 oktober trekt het E.O.F.T. door het hele land. Hier vind je data, plaatsen en kaartjes. De kaartjes kosten €16,50 inclusief verwerkingskosten (whatever that may be…) Veel plezier!

In het E.O.F.T. hóórt gewoon een klimfilm, da’s logisch: Nina-Williams – Highly-Illogical

Bron: E.O.F.T.

Posted in Events, Nieuws and tagged , , , , .

Reacties

avatar