Video | Red Bull Beyond the Line: UCI MTB World Cup 2023

Nieuwe show van Red Bull over Mountainbike Wereldbeker

Voor Rob Warner was het 2022-seizoen het laatste waarbij hij commentaar gaf bij de UCI Mountain Bike World Cup tijdens de livestreams van Red Bull. Sinds dit seizoen worden de uitzendingen verzorgd door (niet-Rob) Warner Brothers Discovery. Rob Warner gaf echter al snel te kennen dat-ie terug zou komen in 2023. En nu blijkt waarmee. Red Bull lanceert met ‘Beyond the Line’ een nieuwe show rondom de wereldbeker. Inmiddels is de eerste aflevering online (gratis) te bekijken.

Rob Warner is terug met Beyond the Line!

Er was een hoop om te doen het 2023-seizoen van de UCI Mountain Bike World Cup. Want met het instappen van – of zeg maar gerust de volledige overname door – Warner Brothers Discovery verdwenen veel van de live-uitzendingen van de wereldbeker áchter een betaalmuur. En met die ommezwaai namen we ook afscheid van Rob Warner als dé vaste stem van het mountainbiken. Hij bleef immers gewoon in dienst van Red Bull. Niet lang na het einde van het seizoen gaf Warner echter te kennen dat dit niet het einde zou zijn van Red Bull en mountainbiken. Lang bleef echter onduidelijk waaraan het mediahuis werkte. Nu is echter het konijn uit de hoge hoed. Met de uitgebreide show Beyond the Line, duikt Warner, samen met onder meer Emily Batty en Eliot Jackson in de wereld van de World Cup met interviews, reportages, en alsnog en flinke inhaalslag van zijn commentaar bij/op de mountainbike wereldbeker van 2023!

De eerste afleving van 1 uur en 18 minuten staat inmiddels online. Hierbij duiken ze in het seizoen tot dusver met legendarische comebacks en nieuwe winnaars. Andreas Kolb en Vali Höll schuiven ook aan. De eerste afleving van Beyond the Line is gratis te kijken via onderstaande link!

Red Bull Beyond The Line 2023

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments