Cube blijft winkels openen: nu ook Cubestores in Assen en Almelo

Cube blijft winkels openen, nu weer in Assen en Almelo. Met deze Cubestores staat het totale aantal inmiddels op negen, want Nijmegen, Venlo, Schimmert, Middelburg, Leersum en Oudehaske gingen Assen en Almelo voor. Met als grootste winkel nog steeds de oervestiging (sinds 2016) in het Zuid-Hollandse Vlaardingen.
Cubestore in Assen en Almelo

De nieuwe CUBE Store in Almelo is gevestigd op de woonboulevard. De officiële opening is zaterdag 21 oktober.

Cubestore Assen: nu ook een Cube-winkel in Drenthe

Het is geen nieuwe trend, want ook merken als Specialized, Giant, Trek en KTM hebben in Nederland eigen winkels, met uitsluitend of voornamelijk een assortiment uit eigen keuken. Voordeel: bij deze zogenaamde brandstores kun je een veel groter assortiment zien dan bij reguliere fietswinkels, waar immers meerdere fietsmerken strijden om een plaats op de winkelvloer. Met de opening van Cubestore Assen is er een achste winkel toegevoegd aan de keten Cubestores die het Duitse fietsmerk over Nederland uitrolt. Nijmegen, het Limburgse Schimmert, Leersum, Middelburg en Oudehaske gingen Assen al voor. En de Cubestore aller Cubestores is natuurlijk nog steeds de winkel in het Zuid-Hollandse Vlaardingen.

Cubestore Assen vind je op Kroonwerk 5 in Assen. Meer info op cubestores.nl

Cubestore in Assen en Almelo

Cubestore Almelo: 1.100 vierkante meter Cube in Twente

Met de opening van een Cubestore in Almelo is Cube nu ook in Twente nadrukkelijker aanwezig. De nieuwe shop, de negende in de rij, is gelegen aan de Woonboulevard en omvat maar liefst 1.100 vierkante meter. Naast een groot assortiment van Cube, dat naast fietsen en e-bikes onder andere ook kleding, schoenen, helmen, zadels en tassen omvat, voert de Cubestore bijvoorbeeld ook onderdelen van Shimano en Sram en banden van Schwalbe. Je kunt er dus ook je fiets laten onderhouden of repareren.

Cubestore Almelo vind je op Woonboulevard 48 in Almelo. Meer info op cubestores.nl

Cubestore Almelo zoekt nog medewerkers

Lijkt het jou leuk om in de nieuwe Cubestore Almelo te komen werken? De winkel hebben nog verschillende vacatures openstaan.

Meer informatie: cubestores.nl

Cubestore
Cubestore

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments