Signature Trails

Salzburger Sportwelt: Stoneman Taurista

Locals noemen het gewoon hun home-trail…

…maar voor vakantiegangers kan zulke trails het hoogtepunt van hun mountainbikevakantie zijn. Hotelorganisatie ‘Mountain Bike Holidays’ noemt ze simpelweg ‘signature trails’. Daarmee bedoelen ze ieder pad, dat zijn stempel drukt op een mountainbikegebied.

Bij elk van deze signature trails is een video gemaakt, 28 in totaal. Ze geven je een zeer goede indruk van de route, het terrein en het landschap. Maar ook van de cultuur en de mensen in de regio. Velozine brengt de komende maanden iedere week een nieuwe Signature Trail. Bekijk de video’s en ontdek, hoe je eerstvolgende mountainbiketrip naar de Alpen er misschien uit gaat zien…

Ride, collect, win

Ga op jacht naar de mooiste trails van de Alpen. Doe mee aan de Signature Trails Trophy en verzamel punten voor gratis goodies en het winnen van aantrekkelijke prijzen.

De Stoneman Taurista scoort op alle fronten. Aan de ene kant als het gaat om de kale cijfers: 123 km, 4.500 hoogtemeters, naar keus af te leggen in één, twee of drie dagen. En aan de andere kant als het gaat om de beleving. Genieten, beleven, afzien en overwinnen. En dan zijn er nog de speciale extra’s. Zoals een whiskey-stokerij op de top van een berg! Kortom, de Stoneman Taurista hoort op iedere bucket-list.

Signature Trails Stoneman Taurista Video

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments