Video | Breaking the tape 2022 – Aflevering 1: The only thing that matters

Videoserie van Ghost Factory Racing duikt diep en ver achter de schermen

In de zesdelige videoserie ‘Breaking the tape’ duikt het Ghost Factory Racing Team, onder meer het thuis van de Nederlandse Anne Terpstra, achter de schermen van het 2022-seizoen. De serie geeft een diepere kijk in de hoofden van de wedstrijdbikers die meedoen op het hoogte niveau, ook die van buiten het eigen team. Ook laat men zien wat er voor een team bij komt kijken om op dat niveau te kunnen opereren. De trailer en de eerste aflevering van deze serie zijn nu te bekijken.
Ghost Factory Racing Team – Breaking the tape 2022

Het Ghost Factory Racing Team gooit al heel wat jaren hoge ogen bij internationale mountainbikewedstrijden. Dit team is het thuis van de Nederlandse Anne Terpstra, die in de voorbije seizoenen behoorlijk wat successen op haar naam wist te zetten. Tijdens het 2022-seizoen van de Mountainbike Wereldbeker was ze zelfs op weg om het klassement te winnen. Maar geen pieken zonder dalen, daar weet elke racer wel wat van. Anne is – en in bredere zin haar hele team zijn – daarop geen uitzondering.

In de zesdelige videoserie “Breaking the tape” duikt het team achter de schermen van het 2022-seizoen. Een seizoen met met fantastische prestaties, maar ook covid… En hoewel deze videoserie opgezet en gemaakt is door het Ghost Factory Racing Team, kijken ze óók buiten het eigen team, naar andere bikers en teammanagers. De serie belooft een mooie, diepgaande kijk op wat de sport voor individuele bikers betekent, wat wedstrijdsport werkelijk inhoudt én hoe je op het hoogste niveau mee kunt strijden voor de beste plekken.

Breaking the tape – Trailer


Aflevering 1: “The only thing that matters”

Bron: www.ghost-bikes.com/en/breaking-the-tape

Geplaatst in Specials en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments